Mozaïek

Mozaïek is van alle tijden en heeft in de loop der jaren een grote plaats veroverd in de invulling van badkamers.
Omdat mozaïek vaak een warme luxe uitstraling geeft komt het perfect tot zijn recht in badkamers die steeds vaker worden gezien als  de ontspanningsruimte van het huis.
Ideaal voor het leggen van accenten ,ook  op ronde en ovale vormen  is mozaïek uitermate geschikt. Mozaïek bestaat in vele kleuren  en materialen. Zo zijn er mozaïeken van Glas, keramiek, kiezels natuursteen  en metaal. Het is zelfs mogelijk uw eigen mix samen te stellen.

Tegelstroken

Tegelstroken zijn immens populair en  niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Vaak verzaagd uit de bijpassende vloertegel zijn deze perfect geschikt  om accenten mee te leggen. Denk bv aan een toiletombouw, scheidings of badwand.  Uw sanitair geeft hierop mooi contrast en geeft de badkamer meer uitstraling en sfeer.

Wandtegels

Wandtegels bepalen  de uitstraling van uw badkamer of toilet  en zorgen dat  het  badmeubel, kraan en douche goed tot hun recht komen.  Wandtegels zijn goed te combineren met tegelstroken en mozaïeken die helpen meer sfeer te creëren.
De keuze in wandtegels is enorm en  zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, stijlen, kleuren en materiaalsoorten.  Gerectificeerde tegels (minimale voegen)  behoren ook tot een mogelijkheid.

Neem contact op

U kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!