Klantenservice

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Toch gaat er wel eens iets mis. Problemen gaan wij niet uit de weg. Heeft u een klacht over onze dienst of product dan heeft u uiteraard de mogelijkheid ons dit kenbaar te maken. Dit kan bij ons in de winkel tijdens openingstijden. Per mail: info@detegelspecialistleiden.nl, telefonische 071-5327306 en bij dringende zaken bij u thuis. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen.

Garantie

Wij maken ons er hard voor enkel kwaliteitsproducten te verkopen, uitsluitend 1ste soort materiaal. Klachten over kwaliteit is schadelijk voor elk bedrijf, daarom doen wij enkel zaken met fabrikanten die voldoen aan deze norm.
Naast goede kwaliteit is het heel belangrijk dat de juiste tegel in de juiste ruimte geplaats dient te worden. Dat een tegel prima voldoet in de badkamer of toilet wil niet zeggen dat deze ook voldoet in de hal, keuken of woonkamer. Uiteraard adviseren wij u hier graag over in onze winkel.
Wanneer u naar aanleiding van de ontvangst van uw bestelling een klacht of anderszins een opmerking heeft, kunt u dit liefst zo snel mogelijk   aan ons kenbaar maken via e-mail: graag  met een zo duidelijk mogelijke omschrijving en foto’s indien mogelijk.
Wij komen zo snel mogelijk met een reactie en oplossing, in ieder binnen 2 dagen na ontvangst van uw e-mail of telefoontje.

bezorgen

Door onze ruime voorraad heeft u de mogelijkheid uw bestelling direct mee te nemen naar huis. Bij grote bestellingen raden wij dit echter af. Tegels zijn vaak zwaar, groot in formaat en kunnen schadelijk zijn voor uw auto. Indien gewenst nemen wij dan ook graag deze transportzorg van u over. Tegen een vrachttarief van € 45,00 per pallet bezorgen wij uw bestelling naast de vrachtwagen zo dicht mogelijk bij uw voordeur. Wenst u een levering geef dit dan 2 dagen van tevoren aan ons door zodat wij dit kunnen regelen met onze transporteur

Levertijden

De tegelspecialist leiden beschikt over een ruime collectie tegels. Vaak kunt u deze direct meenemen of door ons laten bezorgen. Door ons riante aanbod kunnen wij niet alle materialen in onze collectie in voorraad nemen. Sommige zullen wij voor u moeten bestellen bij onze leveranciers. Materialen die speciaal besteld moeten worden hebben gemiddeld een levertijd van 2 a 2,5 week. In uitzonderlijke gevallen staat ook dit niet op voorraad bij de fabrikant. Wij zullen u hier dan direct van op de hoogte stellen.

Gratis opslag

Een verbouwing is een behoorlijke onderneming. Werkzaamheden kunnen vertragen waardoor het tegelwerk dient te worden uitgesteld. Wij hebben hier alle begrip voor en stellen ons magazijn graag ter beschikking. Indien u hier gebruikt van wenst te maken vragen wij u het gehele factuurbedrag aan ons te voldoen. Op een moment dat het u uitkomt kunt u de materialen bij ons afhalen of door ons laten bezorgen.

Retourneren

Het komt veelal voor dat de klant na de werkzaamheden tegels overhoud. Bij de Tegelspecialst heeft u de mogelijkheid voorraadartikelen binnen 30 dagen na aanschafdatum met bon gratis te retourneren mits deze onaangetast is en voorzien is van de originele intacte verpakking. Wij raden u altijd aan om 1 a 2 dozen te achter de hand te houden mocht u deze in de toekomst nog nodig hebben.

Let op: Speciaal bestelde materialen worden niet retour genomen.

Plinten en of stroken maken

Bijna elke type tegel heeft vaak kant en klare bijpassende plinten , mozaïeken, stroken en trap-treden. in het geval dat deze er niet zijn  of de gewenste maat is niet beschikbaar, geen zorgen, wij kunnen deze voor u laten maken. Levertijd 1,5 a 2 weken.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden;

Plinten

In standaardhoogte van 7 of 8 cm of in uw eigen formaat. De bovenkant wordt afgerond, bij rechte plinten brengen we een klein vellingskantje aan. Is de tegel niet door en door gekleurd? dan kunnen we de bovenkant op kleur zetten. We benaderen hierbij het design van de tegel waardoor u verzekerd bent van een professioneel product.

Tegelstroken

Stroken kunnen in sets van 5-10-15 cm en in standaard hoogtes van 10, 15 en 20 cm. Natuurlijk kunt u ook uw eigen gewenste hoogte(s) krijgen.
Tegelstroken worden veel gebruikt voor tegen de wand van uw toilet of badkamer, zo kunt u uw vloertegel ook op de wand plaatsen. Vaak bestaat dit dan uit tegelstroken van 5, 10 en 15 cm. Wij kunnen de tegelstroken voor een zeer scherpe prijs aanbieden. De stroken worden netjes afgebraamd.

Tegels zagen

Al u liever een kleiner formaat van uw tegels heeft dan kunt u dat bij ons laten zagen. Wij verzagen deze tegels dan en bramen het netjes af.

Traptreden

Wilt u uw tegels ook op de trap verwerken? Dan kunnen wij deze tegels voorzien van een afronding en van antislipgroeven. De tegelzetter verwerkt het dan tot traptreden.

Mozaïken

Mozaïek kan in allerlei formaten worden gemaakt. We zagen de tegel in en na het invoegen krijgt het zijn gewenste effect. Deze vorm van mozaïek heeft als voordeel dat het vaak een stuk goedkoper is dan mozaïek op netjes.

Geweldige service!! Een verstopte douche zorgde voor een kapotte tegel, natuurlijk geen reserve tegels meer. Kreeg gratis 2 nieuwe tegels meer. Bedankt en een top service!!!
JTA Douma
JTA Douma
15:49 04 Mar 19
De ouderwetse tegelhandel met goede producten, goed advies en een eerlijke prijs !
Marcel Filippo
Marcel Filippo
19:18 06 Mar 19
Mooie tegels voor een mooie prijs. Service was top en op tijd geleverd. Aanrader!
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
10:41 21 Feb 19
Ruim voldoende assortiment, goed advies en een prima prijs. Je kan alle tijd nemen om te kijken, maar je krijgt ook prima advies indien nodig. Aanrader!
Remco Glasbergen
Remco Glasbergen
12:24 05 Dec 18
Neem contact op

U kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!