Schoonmaakadvies

Natuurstenen en keramische oppervlakten zijn kostbare investeringen en verdienen Iets waar de eigenaar voorzichtig en zuinig mee omgaat. Voor wand en vloer onderhoud leveren wij onderhoudsmiddelen van diverse merken, waaronder Moeller Stone care, Sealguard.  Wij  adviseren u graag over de te gebruiken onderhoudsmiddelen.

Cementtegels.

1. Reinigen: HMK R55
Na het voegen goed reinigen met R55 (verwijderd oud bouwvuil en cementresten ) Vervolgens goed naspoelen met water. Let op! Vloer met schoon en droog zijn voordat men verder gaat met stap 2.

2. Impregneren: HMK S34
Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag.  Stopt vlekken van Olie, vet wijn koffie etc. op een droge, schone, vetvrije ondergrond aanbrengen met een niet pluizende doek of lakroller en gelijkmatig aanbrengen. Doe dit tot de vloer genoeg is verzadigd

3. Kleurversterker/onderhoud: HMK P30
De kleurversterker met een doek of kwast dik aanbrengen en rustig laten intrekken (2-10 uur) Verder onderhoud kunt u doen met de HMK P24 (edelzeep)

Natuursteen.

1. Reinigen: HMK R55
( zie stap 1 cementtegels )

2. Impregneren: HMK S34/S42
( zie stap 2 Cementtegels ) U kunt ook de HMK S42 gebruiken als impregneer. Dit  geeft een beschermlaag en geeft uw steen meer kleur.

3. Onderhoud
(Zie stap 3 Cementtegels )

Keramiek.

Keramische tegels zijn niet poreus en kunt u met vrijwel alles schoonmaken. Voor hardnekkige aanslag of vuil hebben wij altijd wel het geschikte onderhoudsmiddel in voorraad. Vragen m.b.t. onderhoud? Kom langs in onze showroom of  stuur ons een mail

Krijgt u de vlek echt niet uit uw natuurstenen of keramische tegel. Voor elke vlek of onderhoudsprobleem is altijd wel een oplossing.

Ga naar de vlekkenlijst;
Leverancier

Neem contact op

U kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!