Welkom

Wij bij De Tegelspecialist leiden staan er persoonlijk garant voor Dat u vindt wat u zoekt en er een eerlijke prijs voor betaald. De Tegelspecialist is een familiebedrijf en dat voelt u! ouderwetse service en aandacht staan er  hoog in het vaandel. Wij vinden de klant nog steeds koning en bieden u graag dat beetje extra.

KWALITEIT EN TOPMERKEN

Bij de Tegelspecialist leiden vind u een riante toonzaal  ingevuld met budgettegels, erkende luxemerken en alles wat daar tussen ligt  . Wij maken ons er hard voor enkel kwaliteitsproducten te verkopen, dus uitsluitend 1st soort materiaal. Klachten over kwaliteit is dodelijk voor elke onderneming en doen daarom enkel zaken met fabrikanten die voldoen aan deze norm.

EERLIIJKE PRIJZEN

De Keuze is enorm! Keramische wanden en vloeren, Glasmozaïeken, buitentegels  en natuursteen; De Tegelspecialist leiden heeft het. Door het geregeld bezoeken van beurzen en fabrieken weten wij wat er speelt in tegelland en zijn wij in staat een divers en up to date assortiment te bieden voor elk budget en ieders smaak. Door onze lage overheadkosten en veelal rechtstreekse inkopen bij erkende fabrieken zijn wij in staat goede kwaliteit tegen eerlijke prijzen aan te bieden.

U bent van harte welkom.

Onze showroom

Heden  zijn wij bezig met het verbouwen van onze showroom, impressies van onze showroom volgen na de voltooiing hiervan. Uiteraard bent u ook tijdens deze make over bij ons van harte welkom.